Har du spørgsmål, så kontakt os på 49 40 11 70

Om Boligfoto Danmark

Boligfoto Danmark er et fotografisk bureau, etableret i 2002. Vi har specialiseret os i visuel kommunikation til ejendomsmæglere og varetager alle typer opgaver indenfor fotografering og billedbehandling. Vi lægger i vores arbejde ekstra fokus på kreativitet og kvalitet, frem for kvantitet. Vi gør en dyd ud af at være omhyggelige og at yde god service til vores kunder. Vi ønsker at være markedets bedste leverandører inden for visuel kommunikation og leverer altid professionelle resultater – både hvad angår motiv og billedbehandling.

Vores fotografer er topprofessionelle fotografer med mange års erfaringer, som ved hvor betydningsfuldt samarbejde og kommunikation er for at opnå de absolut bedste resultater. Derfor sender vi de samme fotografer ud hver gang, så der er en indforståethed omkring det resultat, som I ønsker at opnå.

Vi er visionære og tænker ud af boksen og er derfor de første boligfotografer i Danmark, som præsenterede boligstyling som en del af en løsning til boligfotografering. Her gør vi os i professionel styling af bolig, således at de præsenteres på den flotteste måde og derved tiltrækker flere kunder hurtigere. Vi er fleksible og tilpasser kundens behov og vi ved, at hver sag er forskellig. Vi leverer derfor i højere grad skræddersyede produkter fremfor standard fotopakker.

Vores Referencer

  • Jeg har gennem min tid som mægler mødt flere forskellige fotografer, men må ærligt sige, at den kvalitet og service vi har mødt hos BOLIGFOTO DANMARK, har været alle pengene værd […]

    Claus Andersen
    Partner/Statsaut. ejendomsmægler, MDE. Nybolig Lillelund Helsingør

  • Vi bruger BOLIGFOTO DANMARK fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sætter pris på at vores faste fotograf ikke haster igennem boligen, men bruger den fornødne tid på at fange de detaljer der sælger. […]

    Christian Dawes
    Indehaver Nybolig Lyngby

Flere udtalelser