Har du spørgsmål, så kontakt os på 49 40 11 70

Referencer

Udtalelse

Nybolig, Gitte Grønlund

Vores kunder kommer altid med positive tilbagemeldinger, når fotografen har været på besøg. Jeg føler mig utrolig tryg ved vores samarbejde, og jeg elsker den punklighed og gode service jeg får hos Boligfoto Danmark. Kvaliteten af det billedmateriale de leverer er imponerende.

Vores Referencer

  • Jeg har gennem min tid som mægler mødt flere forskellige fotografer, men må ærligt sige, at den kvalitet og service vi har mødt hos BOLIGFOTO DANMARK, har været alle pengene værd […]

    Claus Andersen
    Partner/Statsaut. ejendomsmægler, MDE. Nybolig Lillelund Helsingør

  • Vi bruger BOLIGFOTO DANMARK fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sætter pris på at vores faste fotograf ikke haster igennem boligen, men bruger den fornødne tid på at fange de detaljer der sælger. […]

    Christian Dawes
    Indehaver Nybolig Lyngby

Flere udtalelser