Har du spørgsmål, så kontakt os på 49 40 11 70

Referencer

Udtalelse

Housing Denmark, Steen Lundsfryd

Da vi besluttede os for, at vi skulle have en professionel fotograf, var det kvaliteten, men også stilen af billederne som især var vigtig for os.

Da jeg fandt frem til Boligfoto Danmark, vidste jeg, at det var dem jeg ville have et samarbejde med. Vores grundlag for at få udlejet vores kunders boliger blev herefter betragteligt forbedret, så det har jeg aldrig fortrudt.

Vores Referencer

  • Jeg har gennem min tid som mægler mødt flere forskellige fotografer, men må ærligt sige, at den kvalitet og service vi har mødt hos BOLIGFOTO DANMARK, har været alle pengene værd […]

    Claus Andersen
    Partner/Statsaut. ejendomsmægler, MDE. Nybolig Lillelund Helsingør

  • Vi bruger BOLIGFOTO DANMARK fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sætter pris på at vores faste fotograf ikke haster igennem boligen, men bruger den fornødne tid på at fange de detaljer der sælger. […]

    Christian Dawes
    Indehaver Nybolig Lyngby

Flere udtalelser